Agnetas funderingar

Agnetas funderingar

Agnetas funderingar

Här kommer jag att skriva om stort och smått som jag funderar över.
Välkommen att läsa!

Vill du kommentera det jag skriver så får du presentera dig först.
Skicka ditt användarnamn och din epostadress till geneborg.se (utan mellanslag) så blir du registrerad.

Thella

AllmäntPosted by Agneta Fri, May 08, 2009 17:29:17

Länge sedan jag skrev något här överhuvudtaget. Men nu har det hänt roliga grejer! Thella har sprungit sina tre provlopp på lure coursinbana och blivit godkänd för tävlingscertifikat. Så i slutet av maj ska hon göra sin debut på tävlingsbanan. DET ska bli spännande.

Till dess gäller det att öka konditionen - för hennes del alltså - min är fortsatt dålig:( Fixa till cykeln som fått punktering och sen är det bara!! att dra runt på grusvägarna. Hoppas vi får till det.

Vi går även kurs i allmän lydnad på klubben här i Vallentuna. Framstegen är i sanning skiftande. Är det regn och blåst, kan vi lika gärna åka hem igen. Då är Thella inte samarbetsvillig. Men är det hyfsat bra väder och inte alltför många okända hundar på samma plan (gräsyta) är hon riktigt duktig om jag bortser från att hon inte kan vara lös! Dels litar jag inte till hundra på henne och dels finns det hästar en bit bort från träningsplanen. Hon gjorde ett besök där i höstas. Inte så populärt hos någonsmiley

Däremot är hon riktigt duktig att gå viltspår (blodspår). Jobbar i jämn behaglig takt och är rejält noggrann. Det är ju också kul att aktivera henne med det. Kanske hon kan få möjlighet att gå ett officiellt viltspår så småningom.

Till dess är det som sagt cykelträning som gäller.

Agneta o. Thella

  • Comments(0)//agnetasblogg.geneborg.se/#post11