Agnetas funderingar

Agnetas funderingar

Agnetas funderingar

Här kommer jag att skriva om stort och smått som jag funderar över.
Välkommen att läsa!

Vill du kommentera det jag skriver så får du presentera dig först.
Skicka ditt användarnamn och din epostadress till geneborg.se (utan mellanslag) så blir du registrerad.

Thella o. säljare

AllmäntPosted by Agneta Wed, May 27, 2009 22:57:01

Nu börjar det dra ihop sig. På lördag bär det iväg till Borlänge. Det är dax för Thellas första lure-coursing tävling. Ser med spänning fram mot det.

Idag blev jag uppringd av en säljare från Media-analys. Givetvis ville de sälja en ny hemsida åt mig. För som säljaren sa "din hemsida är så gammaldags. Den säljer inget. Du får en helt ny hemsida genom oss för bara 15.000SEK och sen 10.000:- per år". Tack , men nej tack! sa jag.

Jag blev dessutom inte särskilt imponerad av de sidor han visade mig (han skickade över några länkar) Nanne Grönwalls var trevlig, men hon har ju både musik, sång och show på sin sida. Det kan inte jag leverera:)) de övriga tyckte jag var skittråkiga!!

Jag blir så trött på folk som inte vill förstå vad jag säger. Jag sa från början att jag inte är intresserad av att köpa något eftersom jag troligen lägger ner firman i år och att hemsidan jag har ska uppdateras efter min nuvarande situation. Lika fullt försöker man sälja på mig något jag inte vill ha! Jag blir riktigt sur på så´na säljare!

  • Comments(1)//agnetasblogg.geneborg.se/#post12