Agnetas funderingar

Agnetas funderingar

Agnetas funderingar

Här kommer jag att skriva om stort och smått som jag funderar över.
Välkommen att läsa!

Vill du kommentera det jag skriver så får du presentera dig först.
Skicka ditt användarnamn och din epostadress till geneborg.se (utan mellanslag) så blir du registrerad.

Thella o. säljare

AllmäntPosted by Agneta Wed, May 27, 2009 22:57:01

Nu börjar det dra ihop sig. På lördag bär det iväg till Borlänge. Det är dax för Thellas första lure-coursing tävling. Ser med spänning fram mot det.

Idag blev jag uppringd av en säljare från Media-analys. Givetvis ville de sälja en ny hemsida åt mig. För som säljaren sa "din hemsida är så gammaldags. Den säljer inget. Du får en helt ny hemsida genom oss för bara 15.000SEK och sen 10.000:- per år". Tack , men nej tack! sa jag.

Jag blev dessutom inte särskilt imponerad av de sidor han visade mig (han skickade över några länkar) Nanne Grönwalls var trevlig, men hon har ju både musik, sång och show på sin sida. Det kan inte jag leverera:)) de övriga tyckte jag var skittråkiga!!

Jag blir så trött på folk som inte vill förstå vad jag säger. Jag sa från början att jag inte är intresserad av att köpa något eftersom jag troligen lägger ner firman i år och att hemsidan jag har ska uppdateras efter min nuvarande situation. Lika fullt försöker man sälja på mig något jag inte vill ha! Jag blir riktigt sur på så´na säljare!

  • Comments(1)

Posted by Kristina Mårtensson Thu, May 28, 2009 03:31:42

Hoppas det går bra för Thella, så att hon springer storkosingen.
Haha, nä jag vet att lurecoursing inte ger några inkomster - bara utgifter smiley
Hoppas ni får en kul dag i alla fall!

Annars kunde du ju ha användning för en himla massa pengar, ifall du vill köpa en ny hemsida... Jisses, man kanske skulle börja ta en liten hundring eller två för sina gammaldags tråkiga alster. Månntro man kan bli rik på att bygga såna... smiley
Alla har ju inte Nannes ekonomi precis. Förresten var hennes förra hemsida trevligare tycker jag! Uten reklam och blingbling.

Telefonförsäljning är ett otyg, tycker jag. smiley
Trots att jag är registrerad i Nix så hittar de kryphål, som att jag har tidigare varit kund hos dem (kanske finns nån anledning till att jag inte är det längre, huh?) eller att jag har ett företag registrerat.
Undrar egentligen hur det känns att gå till jobbet och veta att ens uppgift är att försöka lura på folk någonting som de inte ens vet att de behöver..

Jag brukar försöka vara tålmodig och vänlig emot försäljare, och tydligt säga att "visst har jag tid en liten stund, men jag köper av princip aldrig någonting som säljs över telefon. Så du slösar bara bort din tid." För jag tänker att de nog inte har det så lätt, de gör ju bara sitt jobb. Men somliga försäljare tror mer på sin egen säljförmåga än på att jag menar vad jag säger. Och en del företag kan ju ringa 2-3 gånger i veckan ibland. Såna gånger kan det vara riktigt svårt att inte be dem fara och flyga smiley trots att jag egentligen är en väldigt fridfull person smiley